Toestellen
03 mei 2012 - Ron Smeets

LG Optimus L7 in de winkels

Na de Prada 3.0 lancering is het rondom LG relatief stil gebleven, hier in Nederland (en Europa). Tijdens het MWC presenteerde de Koreaanse fabrikant feitelijk alleen de Optimus L-Series.

De goedkopere Optimus L3 lag al in de winkels en nu is ook het duurste model, de Optimus L7, beschikbaar. Qua specs en prijs is de Optimus L7 een mid-range toestel.

Zo heeft hij onder andere een 4.3 inch WVGA IPS LCD display, een 1 GHz single core (Qualcomm) processor met 512 MB RAM, een 5 megapixel camera en Android 4.0 (ICS). De camera is wel lekker snel; een foto (inclusief autofocus) kan binnen een halve seconde gemaakt worden. Het toestel is in een zwarte of witte uitvoering verkrijgbaar en is met 8.7mm ook niet een van de 'diksten'. Andere specs zijn DLNA support, NFC en quad band GSM met 3G / HSPA data. De prijs van de LG Optimus L7 ligt rond de 300 Euro (los toestel).

Via: LG Newsroom (Koreaans)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.