Geruchten
12 december 2012 - Ron Smeets

LG Optimus G2 krijgt een 5.5 inch 1080p scherm?

Geruchten over de LG Optimus G2 waren er al eerder. Dit toestel zou de opvolger moeten worden van de Optimus G (foto) die wij in Nederland (nog) niet in de winkels hebben kunnen bewonderen.

Nieuwe geruchten over de Optimus G2 spreken nu over een toestel dat niet, zoals eers aangenomen werd, een 5 inch full HD display krijgt, maar zelfs een 5.5 inch scherm met 1080p (full HD) resolutie. Daarmee zou hij dus nog beter moeten kunnen gaan concurreren met, bijvoorbeeld, de Samsung Galaxy Note II.

De andere specs, die eerder dus ook al opgedoken waren, zijn in deze nieuwe geruchten niet veranderd. Nog steeds een 2 GHz Qualcomm Snapdragon S4 quad core processor en LTE / 4G support. Toen werd ook gesproken over Android 5.0 (Key Lime Prime) als OS en minimaal 32 GB intern geheugen. Meer is nog niet bekend. Afbeeldingen zijn ook nog niet gezien.

We zullen het wel zien. De kans is groot dat, als de Optimus G2 inderdaad op de planning van LG staat, het toestel in Las Vegas (CES) en Barcelona (MWC) te zien zal zijn.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.