Toestellen
16 oktober 2012 - Ron Smeets

LG Optimus G uitgepakt (video)

De LG Optimus G werd vlak voor de IFA onthuld. Het toestel is de eerste 4G smartphone met een quad core Snapdragon S4 processor maar hij zal (voorlopig) nog niet naar Nederland komen.

In de VS, waar 4G netwerken al veel breder beschikbaar zijn, wordt de LG Optimus G via AT&T leverbaar. PocketNow maakte onderstaande 'uitpakvideo'. De eerste anderhalve minuut kun je skippen. Daarin wordt de doos, diens inhoud en dergelijke getoond. Daarna komt het toestel zelf in beeld en gelukkig gaat hij ook nog even aan ;-)

De LG Optimus G ziet er zo op het eerste gezicht erg strak uit. Vooral de glossy glazen achterkant is mooi, maar wel erg gevoelig voor (vinger)vlekken. Om nog maar te zwijgen van wat er kan gebeuren als je hem laat vallen, zonder hoesje.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.