Toestellen
19 januari 2013 - Ron Smeets

LG Optimus G al 1 miljoen keer over de toonbanken

De Koreaanse fabrikant heeft dit weekend bekend gemaakt dat er inmiddels 1 miljoen exemplaren van de Optimus G verkocht zijn. Vergeleken met de grote concurrenten is dat natuurlijk niet echt spectaculair te noemen, maar voor LG is het een aardig succesje.

Zeker als je de berichten over 10 miljoen verkochte L-Series toestellen erbij telt. Zelf zou ik liever zien dat LG de Nexus 4 officieel naar Nederland gebracht had, maar dit ter zijde.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.