Toestellen
16 februari 2011 - Ron Smeets

LG Optimus Chat en Optimus Me van dichtbij bekeken

LG is wat mij betreft in ieder geval een van de positieve verassingen hier in Barcelona. Vorig jaar lieten de Koreanen nog op bizarre wijze verstek gaan door als platinum sponsor van het event geen stand te nemen, maar dit jaar pakten ze hier in Barcelona flink uit.

Eerder zagen we natuurlijk al de high-end toestellen zoals de LG Optimus 3D en de Optmus Pad, maar LG presenteerde ook twee nieuwe 'budget smartphones', de LG Optimus Me en de Optimus Chat. De boys van Beste Product namen deze twee Android toestellen onder de loep.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.