Toestellen
07 juli 2011 - Ron Smeets

LG Optimus Black nu ook in 'White'

De LG Optimus Black is, zoals de naam al zegt, een (git)zwart toestel. Geheel in lijn met de trend (wit is het nieuwe zwart? ;-)) heeft LG echter nu ook een 'White Edition' van de Optimus Black gelanceerd. Die heet, om verwarring te voorkomen, LG Optimus White Edition en dus niet LG Optimus Black White ;-))

Het toestel is qua specs verder identiek aan zijn zwarte broertje. Helaas is de LG Optimus White Edition alleen verkrijgbaar bij Sizz, de (veel) te dure 'vrouwen' provider van Vodafone en RTL. Je krijgt, als je het toestel met een Sizz abonnement aanschaft wel een 'Fashioncheque' van 60 Euro erbij.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.