Toestellen
11 oktober 2010 - Ron Smeets

LG Optimus 7 heel even gepresenteerd

De foto's en webpagina's zijn inmiddels al weer offline, maar op het officiele Engelse blog van LG hebben enkele uren de officiele persinfo en foto's van de LG Optimus 7 gestaan.

Ofwel, wederom een Windows Phone 7 gerucht op de valreep van de officiele lancering van Microsoft's nieuwste smartphone OS en de eerste toestellen, later vandaag ;-) Gelukkig zijn de foto's en de webpagina nog voordat ze weer offline gingen door diverse andere sites gekopieerd. Hieronder kun je ze bekijken.

Specs en Foto's

In de blogposting (zie onderaan dit artikel) stonden ook de belangrijkste specs van de LG Optimus 7 nogmaals genoemd:
- 125 x 59.8 x 11.5mm
- 3.8” capacitive touchscreen
- 1500mAh battery
- 5Mp camera with LED Flash
- Bluetooth 2.1
- 3.5mm headphone socket
- Accelerometer
- Proximity sensor
- Ambient Light sensor
- Digital Compass

De foto's: LG-Optimus-7-Official-a LG-Optimus-7-Official-b LG-Optimus-7-Official-c LG-Optimus-7-Official-d

LG UK's blogposting

LG-Optimus-7-Lek-LG-UK-a LG-Optimus-7-Lek-LG-UK-b LG-Optimus-7-Lek-LG-UK-c LG-Optimus-7-Lek-LG-UK-d

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.