Geruchten
23 augustus 2010 - Ron Smeets

LG Optimus 7 gefilmd

Enkele weken geleden mocht ik van LG al even met de Optimus 7 spelen, een van de eerste Windows Phone 7 toestellen die deze Koreaanse fabrikant op de markt zal gaan zetten. Foto's en video's mocht ik er nog niet van maken, helaas.

Vandaag is er een ietwat wazige video opgedoken van de zogenaamde LG E900, een toetsenbordloze versie van de eerder dit weekend gespotte LG C900. Welnu, ik kan jullie vertellen dat het toestel in onderstaande video dus de LG Optimus 7 is waarmee ikzelf ook gespeeld heb.

Natuurlijk is het toestel in deze video niet exact hetzelfde exemplaar, maar wel degelijk hetzelfde toestel. Via: WMPowerUser

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.