Geruchten
27 september 2010 - Ron Smeets

LG Optimus 7 bij Amazon Duitsland al te bestellen voor €499

De LG Optimus 7 (aka E900) wordt, dat is geen geheim meer, de eerste Windows Phone 7 smartphone die de Koreaanse fabrikant op de markt zal brengen. Ik heb er enkele weken geleden ook al even mee mogen spelen.

De Duitse afdeling van Amazon is echter een beetje voorbarig geweest door het toestel nu al in haar webshop op te nemen (zie ook de screenshot hieronder). Het toestel is immers officieel nog steeds niet aangekondigd en dat zal ook nog wel een paar weken gaan duren.

Hoe dan ook, volgens Amazon gaat de LG Optimus 7 los €499 kosten en heeft het toestel onder andere een 3.5 inch touschreen display, een 5 megapixel camera en GPS aan boord. Dat zijn natuurlijk nog lang niet alle specs, maar dat is ook niet het nieuws waar het nu om gaat. Het zal mij benieuwen hoe lang de bestelpagina van de LG Optimus 7 online blijft staan. ik heb voor de zekerheid ook maar even een screenshot gemaakt als 'bewijs'. Amazon-LG-Optimus-7-D

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.