Geruchten
28 augustus 2010 - Ron Smeets

LG Optimus 7 (aka E900) met Vodafone360 gespot

Het is schijnbaar de schuld van een Nederlandse Microsoft medewerker, maar de LG Optimus 7, ook bekend als de LG E900, is nu gespot met Vodafone 360 erop.

Wat we hier nu precies uit moeten zouden afleiden is niet helemaal duidelijk. Vodafone heeft immers enkele weken geleden al besloten dat er geen Vodafone 360 toestellen meer gemaakt worden. En eerlijk gezegd kan ik mij ook niet voorstellen dat een van de eerste Windows Phone 7 toestellen van LG dedicated voor Vodafone bestemd zal zijn.

We zullen wel zien wat het wordt. Over enkele weken kunnen we de eerste officiele Windows Phone 7 toestelpresentaties verwachten en de LG Optimus 7 (aka E900) zal daar zeker als een van de eersten bij zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.