Nieuws
26 november 2011 - Ron Smeets

LG Optimus 7.5 'Jill Sander' te koop bij Expansys

De design versie van de LG Optimus 7, in samenwerking met modehuis Jill Sander, dook deze zomer al eens op. Daarna bleeft het verder stil rondom dit toestel (en LG in het algemeen ;-))

Inmiddels is de LG Optimus 7.5 'Jill Sander' exclusief in de online winkel van Expansys opgenomen en hij is ook hier in Nederland leverbaar.

Op het moment dat ik dit schreef (zaterdag ochtend rond 11u30), waren 29 exemplaren van de LG Optimus 7.5 Jill Sander op voorraad. Op het prijskaartje staat een bedrag van €329.99 (plus €14,16 verzendkosten). De specs van de Jill Sander Optimus 7.5 zijn identiek aan die van de 'standaard' versie, maar het toestel ziet er in gitzwart en met een ietwat subtielere 'home button' wel wat strakker (en stijlvoller) uit. Behalve het aangepaste design staat er ook (exclusieve) Jill Sander content, en een app, op.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.