Geruchten
25 januari 2011 - Ron Smeets

LG Optimus 3D was heel even online te zien

In las Vegas toonde LG al haar 3D display voor smartphones. De kans dat de Koreaanse fabrikant binnen afzienbare tijd zelf een smartphone met 3D display gaat introduceren leek daarmee een heel stuk groter te worden.

Vanmiddag ondekte All About Phones deze (afbeelding) 'binnenkort verwacht' pagina op de website van The Phone House. Daarop is de LG Optimus 3D te zien. Het duurde natuurlijk niet lang voordat de afbeelding offline gehaald werd, maar lang leve de screenshots ;-)

De vraag is nu natuurlijk wanneer de LG Optimus 3D officieel onthuld gaat worden. Het antwoord daarop lijkt voor de hand te liggen: over een week of drie in Barcelona op het Mobile World Congress.

De datum en het tijdstip van de LG persconferentie zijn ook al bekend: maandag 14 februari om, als ik het mij goed herinner, 14u00 11u00. Op de officiele, internationale, persuitnodiging staat zelfs "Into the New Dimension". Tja, als ze daar niet '3D' bedoelen, dan... ja, dan weet ik het ook niet ;-) De 4e dimensie wellicht, of een paralelle ;-)) LG-MWC-Persco-Invite Via

Hier nog een grotere versie van de LG Optimus 3D 'afbeelding' zoals die vanmiddag op de site van The Phone House gespot werd: LG-Optimus-3D-TPH-screen

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.