Toestellen
06 juli 2011 - Ron Smeets

LG Optimus 3D vs HTC EVO 3D (video)

De LG Optimus 3D en de HTC EVO 3D zijn de eerste (Android) smartphones met een 3D display die in de winkels gaan verschijnen.

Nu is het vergelijken van 3D schermen in een 2D video nog best lastig ;-) maar de boys van PhoneDog hebben toch een poging gedaan. Natuurlijk ligt de nadruk van deze lange videoreview toch vooral ook op de prestaties van beide toestellen die, behalve een 3D display, ook voorzien zijn van dual core processoren en Android 2.3.

Hieronder kun je hun tweedelige, in totaal ruim 28 minuten durende, videvergelijking van beide 3D smartphones bekijken.

http://www.youtube.com/watch?v=l1ssOMl7PWchttp://www.youtube.com/watch?v=1G6oemo900A

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.