Toestellen
12 februari 2011 - Ron Smeets

LG Optimus 3D teaser commercial

Een van de toestellen die LG in Barcelona voor het eerst, live, aan de wereld zal tonen is de Optimus 3D, een Android Smartphone met 3D display.

Zelf ben ik er nog niet uit of de '3D ervaring' op een display van ca. 4 inch wel zo interessant is, maar als we onderstaande teaser  / commercial van LG mogen geloven, dan zijn er zeker toepassingen voor te bedenken.

Trouwens, als de 3D ervaring van de LG optimus 3D er in het echt inderdaad zo cool en spectaculair uit ziet als in deze video getoond wordt, dan wil ik er meteen eentje hebben ;-) Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.