Toestellen
15 februari 2011 - Ron Smeets

LG Optimus 3D en Optimus Pad preview

De twee belangrijkste toestellen die LG in Barcelona onthulde waren de LG Optimus 3D en de LG Optimus Pad. OK, ze waren beiden afgelopen zondag al min of meer gepresenteerd, maar hier in Barcelona konden we er voor het eerst mee 'spelen'.

Op de stand zelf was het vreselijk druk, maar gelukkig had LG voor de Nederlandse en Belgische pers een gezellig samenzijn geoganiseerd in Gran Café Foc (ja, ik heb de naam echt niet zelf verzonnen hoor ;-)). Daar maakten wij dus onderstaande videopreview van de LG Optimus 3D en de LG Optimus Pad.

Het was een beetje donker in het café en dat is dus ook terug te zien in de video, maar het mag de pret niet drukken. Onder de video staan ook nog enkele foto's van de twee toestellen

LG from Mobile Cowboys on Vimeo.

De LG Optimus Pad: LG-Optimus-Pad-Front LG-Optimus-Pad-Back

De LG Optimus 3D: LG-Optimus-3D-Front LG-Optimus-3D-back-cams LG-Optimus-3D-Side LG-Optimus-3D-Top LG-Optimus-3D-test

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.