Geruchten
24 januari 2012 - Ron Smeets

LG Optimus 3D 2 (aka CX2) gespot

Dit weekend zagen we al een (gerenderde) afbeelding van de LG X3. Welnu, er zijn ook vergelijkbare kiekjes opgedoken van de LG CX2. De afbeelding waarop de achterzijde van het toestel te zien is zouden er op kunnen duiden dat dit de opvolger van de Optimus 3D 2 kan worden.

Natuurlijk zijn dit nog onbevestigde geruchten en dus 'in te nemen' met de spreekwoordelijke korrel zout ;-) Hoe dan ook de bron van het gerucht geeft ook al ook enkele specs.

De LG Optimus 3D 2 (aka CX2 dus) heeft volgens deze geruchten een 1.2GHz dual core processor, een 3D NOVA display, een 5 megapixel camera (twee dus), 8GB geheugen, Bluetooth 3.0, NFC en HSPA+ support. Verder wordt nog gemeld dat het toestel, bij de lancering, nog op Android 2.3 (Gingerbread) zou draaien. Als dat klopt dan is dat niet bepaald een slimme zet van LG. Afwachten maar. Over een week of vijf, in Barcelona, zal mogelijk meer bekend worden over de gelekte LG's van de afgelopen dagen.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.