Toestellen
12 januari 2011 - Ron Smeets

LG Optimus 2X Speed kost los €456 ?

De LG Optimus 2X Speed ligt officieel pas over een aantal weken (de planning is formeel Q1 2011) in de winkels maar zoals zovaak beginnen webshops al veel eerder met het 'verkopen' van toestellen die nog (lang) niet leverbaar zijn.

Zo ontdekte Cowboy Marc vanochtend een 'aanbieding' en hoewel ik niemand wil aanbevelen om nu al een LG Optimus 2X Speed te bestellen valt wel op dat de losse toestelprijs die bij deze webshop genoemd wordt behoorlijk concurrerend is, als de prijs klopt natuurlijk.

De LG Optimus 2X Speed zou los namelijk 456 Euro gaan kosten, en dat is voor een toestel met dergelijke specs (dual-core processor) niet bepaald duur te noemen. Overigens is het toestel, voor pre-order, ook al op de website van Expansys gespot (tweede screenshot hieronder). Daar is de prijs wel ietsje (ahum) hoger: €549.99. En zij melden ook een 'verwachte leverdatum' van 21 februari. Een levertijd van ruim vijf weken dus, als de datum klopt. Ik zou dus echt nog even wachten met bestellen!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.