Geruchten
29 januari 2011 - Ron Smeets

LG Optimus 2X Speed en Optimus Black voor €499 in Duitsland?

Ruim twee weken geleden doken de eerste vermeende prijskaartjes van de LG Optimus 2X Speed al op. Die variëerden van 456 tot 549 Euro dus daaruit was niet veel af te leiden. Ten eerste omdat het zogenaamde pre-order prijzen betrof en ten tweede omdat LG nog geen officiële prijzen bekend gemaakt heeft.

Dat laatste is ook nu nog niet gebeurd, maar de LG Optimus 2X Speed en LG Optimus Black zijn nu ook opgedoken op de Duitse webwinkel van Amazon.

Beide toestellen zouden daar 499 Euro gaan kosten. De LG Optimus 2X Speed staat trouwens in twee uitvoeringen op de site. De bruine versie kost 50 Euro meer (€549). Op zich lijkt een prijskaartje van rond de 500 Euro voor de LG Optimus 2X Speed wel redelijk normaal. Wat ik echter niet kan geloven is het feit dat de LG Optimus Black even duur wordt. Tijdens de presentatie van beide toestellen hier in Nederland werd door LG namelijk gesteld dat de Optimus Black bedoeld was voor consumenten die iets minder wilden besteden. Dat zou dus moeten betekenen dat hij goedkoper zal zijn dan de Optimus 2X Speed. LG-Optimus-2X-Speed-Amazon-DE-a LG-Optimus-Black-Amazon-DE-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.