Toestellen
16 januari 2011 - Ron Smeets

LG Optimus 2X Speed Benchmark test

Tijdens de Nederlandse presentatie van de LG Optimus 2X Speed liet de Koreaanse fabrikant al de resultaten van een benchmark test zien. Normaliter is dat niet zo bijzonder, maar in het geval van deze nieuwe LG ligt dat natuurlijk iets anders.

De Optimus 2X Speed is namelijk het eerste toestel met dual-core (NVidia Tegra 2) processor die binnenkort in de winkels zal liggen.En daarvan willen we natuurlijk wel weten hoe die presteert in verhouding tot zijn 'single core' concurrenten, toch?

De boys van Techblog uit Griekenland voerden, net als LG dat al meldde tijdens de presentatie van de Optimus 2X Speed in Nederland, een Quadrant Benchmark test uit en legden die op video vast. De resultaten spreken voor zich, denk ik zo. Ik wacht in ieder geval met smart op een testversie van dit toestel ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.