Geruchten
22 december 2010 - Ron Smeets

LG Optimus 2X als Optimus Speed in de Duitse winkels

De LG Optimus 2X (voorheen bekend onder de naam Star) werd enkele dagen geleden officieel onthuld voor de Koreaanse markt. Binnen enkele maanden (vermoedelijk al in het eerste kwartaal van 2011) zal deze LG ook bij ons in de winkels verschijnen.

Welke naam de Optimus 2X hier zal krijgen is nog niet bekend. In Duitsland wordt het de LG P990 Optimus Speed, als deze geruchten kloppen. Mmmh, mij lijkt Optmus Speed ook wel een prima naam voor hier in Nederland. Of hebben jullie betere suggesties? ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.