Toestellen
28 december 2007 - Ron Smeets

LG op de gezonde weg. . .

De Chocolate heeft LG als fabrikant van Mobiele telefoons aardig op de kaart gezet in de afgelopen twee jaar.

Natuurlijk weten we allemaal dat Chocolade een licht verslavende werking heeft en niet echt goed is voor de gezondheid, maar dat weerhield meer dan 15 miljoen mobiele bellers er niet van om toch de Chocolate aan te schaffen ;-))

Gelukkig heeft ook LG ingezien dat Chocolade niet goed voor ons is en dus komt de Koreaanse toestelmaker, vooralsnog alleen in Korea, nu met een gezond toestel, de Sinaasappel GSM.

De KH-1800 'Orange' is een ultraplatte (13.3mm) slider met multimedia speler, een 1.3 megapixel camera, 2 inch kleuren display en UMTS. Zoals gezegd wordt hij voorlopig alleen op de Koreaanse markt verkocht. De prijs ligt daar rond de 270 Euro.Gerelateerde links:
De afstandsbediening annex fruitschaal
Chocolate met aardbeiensmaak
Chocolade telefoon
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.