Nieuws
29 april 2009 - Ron Smeets

LG ontwerpwedstijd voor mobieltjes

Om te beginnen zal ik maar meteen melden dat wij hier in Nederland en Europa niet kunnen meedoen aan de 'Design The Future' ontwerpwedstrijd voor LG's mobieltjes van de toekomst.

De ontwerpers van de Koreaanse fabrikant hebben na succesnummers als de Chocolate, Shine, Renoir en Arena schijnbaar zelf niet genoeg inspiratie meer en daarom vagen ze de Amerikaanse consumenten er eentje voor hun te ontwerpen ;-)

Op zich wel leuk want de winnaar strijkt maar liefst 20.000 dollar op en er zijn ook prijzen voor de nummers twee en drie (resp. 10.000 en 5.000 dollar). Daarnaast worden er ook nog 40 eervolle vermeldingen uitgedeeld die allen 1000 dollar winnen.

Nu maar hopen dat LG niet teveel iPhone look-a-like inzendingen ontvangt. Die kans is natuurlijk wel reeel aanwezig als je alleen Amerikanen laat meedoen. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.