Nieuws
15 oktober 2012 - Marloes de Hooge

LG onthult Jelly Bean update schema in Korea

LG heeft gisteren bekendgemaakt welke toestellen een update kunnen verwachten naar Jelly Bean, de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem. Ook hebben ze bekendgemaakt wanneer deze updates verwacht kunnen worden. Dit updateschema geldt alleen voor Korea, maar het is best interessant om te kijken wanneer dit daar gebeurt, aangezien Europa ook rond die tijd een update kan verwachten.

Als eerste krijgt de Optimus LTE II een update naar Jelly Bean in november. Deze brengt de al bekende UI verbeteringen mee, evenals updates voor de LG apps. De Optimus Vu en de Optimus Vu II krijgen in het eerste kwartaal van 2013 Jelly Bean, met vergelijkbare verbeteringen als bij de Optimus LTE II. Het ziet er naar uit dat de Optimus G modellen in december een updatre kunnen verwachten.

Er is niets bekend gemaakt over de updates naar Ice Cream Sandwich en Jelly Bean voor andere LG toestellen. De kans is dus groot dat hier geen updates voor zullen verschijnen, of dat er later nog informatie verschijnt over mogelijke updates.

Over de auteur: Marloes de Hooge
 
Marloes is editor in chief van DutchCowboys en Travelvalley. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen. Momenteel werkt ze aan haar eerste boek, een droom die uitkomt. Mail: marloes@dutchcowboys.nl - marloes@travelvalley.nl