Geruchten
11 oktober 2012 - Ron Smeets

LG Nexus wordt 29 oktober onthuld

De afgelopen dagen zijn heel wat foto's en enkele specs opgedoken van de LG Nexus. Een datum waarop het toestel gepresenteerd gaat worden was daar nog niet bij, tot nu. Het Franse Figaro claimt namelijk te weten dat de LG Nexus op 29 oktober het daglicht zal zien.

De krant zegt daarbij ook dat het toestel vanaf begin december in de (Franse) winkels zal liggen. Waar deze wijsheid vandaan komt net gezegd. Het blijven dus allemaal nog maar geruchten.

Dat gezegd hebbende; 29 oktober is wel een bijzondere dag voor de lancering van een nieuwe 'Android Puur' smartphone uit de Nexus familie. Op die dag wordt namelijk ook Windows Phone 8 officieel gelanceerd. Als Google en LG inderdaad ook die dag kiezen voor de nieuwe Nexus onthulling, dan is dat geen bijster goed nieuws voor Microsoft en haar Windows Phone 8 partners. Ik bedoel, Google, Android en de Nexus zijn heel wat 'hotter' dan Microsoft, Windows Phone en Nokia. Van de andere kant kan Microsoft natuurlijk ook Samsung en HTC nog als extra zwaargewichten inzetten ;-)

Bron (Frans)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.