Geruchten
10 oktober 2012 - Ron Smeets

LG Nexus (E960) weer gespot; met specs

Gisteren doken al een aantal foto's van de LG Nexus op. Vannacht zijn daar nog een paar kiekjes bijgekomen. In het nieuwe gerucht wordt door de (anonieme) bron ook bevestigd dat het toestel 8 GB intern geheugen heeft dat helaas niet uitgebreid kan worden met een microSD kaart.

Daarnaast worden nog meer specs genoemd. Natuurlijk zijn dit nog onbevestigde geruchten. Wanneer de LG Nexus, die door sommigen ook de LG Optimus G Nexus genoemd wordt, onthuld gaat worden is nog niet bekend.

De specs die nu genoemd worden:

- Android 4.1.2 (Jelly Bean)
- 1.5 GHz Snapdragon S4 quad core processor
- 2 GB RAM
- 8 GB intern geheugen
- 4.7 inch IPS dsplay (1280 x 768 pixels) waarvan 1184 x 768 pixels beschikbaar zijn voor de 'content' en de rest (in de hoogte dus) nodg is voor de on-screen toetsen
- 3G / HSPA+ support (geen 4G/LTE)

Intussen is het toestel, als LG Nexus4 ook al opgedoken in de database van de Carphone Warehouse. Daar valt op dat er zowel een zwarte als een witte uitvoering vermeld wordt (zie tweede afbeelding hieronder)

De nieuwe kiekjes: LG-Nexus-Rumor-1010

Bron, Bron (tweede afbeelding)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.