Toestellen
05 november 2013 - Ron Smeets

LG Nexus 5 preview (video)

Afgelopen donderdagavond verraste LG vriend en vijand in Nederland door aan te kondigen dat de Nexus 5, de nieuwste 'stock-Android' Google smartphone, in tegenstelling tot zijn voorganger wél direct ook in Nederland op de markt zou komen. Sterker nog, diezelfde avond werden de eerste exemplaren al verzonden naar, ongetwijfeld, gelukkige kopers.

Zelf heb ik het toestel sinds vrijdag en na een dag of drie kan ik natuurlijk nog geen uitgebreid oordeel geven maar ik heb wel al een goede eerste indruk van de Nexus 5.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.