Toestellen
16 november 2012 - Ron Smeets

LG Nexus 4 kopen? Prijzen op eBay ontstijgen de 1000 dollar

De LG Nexus 4 zal officieel niet naar Nederland komen. Dat was al bekend. Grijze import is ook lastig omdat het toestel in de landen waar hij wel te koop is, op dit moment al met levertijden van vier weken, alleen via de Google Play Store aangeschaft kan worden.

Mocht je er eentje via eBay willen kopen, dan zul je diep in de buidel moeten tasten. Op de veilingsite worden diverse exemplaren aangeboden, maar de prijzen (of biedingen) lopen al op tot boven de 1000 dollar.

Op dit moment (12u30 op vrijdag 16 november) is de prijs van de duurste Nexus 4 al op 1100 dollar aangekomen, maar er worden ook een groot aantal exemplaren voor rond de 500 dollar aangeboden. Hier kun je het aanbod van eBay bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.