Geruchten
17 februari 2012 - Ron Smeets

LG Miracle (aka Fantasy) met Windows Phone gefilmd

Rond de Kerst doken al eens enkele foto's op van een LG met Windows Phone. Die had toen, volgens de geruchten, de (code)naam 'Fantasy'.

Gisteren is de LG Miracle gespot in een video, samen met enkele nieuwe foto's. Daarop is te zien dat dit toestel veel weg heeft van de eerdere 'Fantasy'. Volgens de bron zou het om hetzelfde toestel gaan. Kijk maar.

De bron van deze video, het Roemeense Mobilissimo, zegt dat de LG Miracle / Fantasy onder andere voorzien wordt van een 4 inch scherm, een 1GHz processor (single core), 8GB geheugen, een 5 megapixel camera, NFC support en Windows Phone 7.5 dus.

http://www.youtube.com/watch?v=aY1y5VzlXDQ

De foto's: LG-Miracle-c LG-Miracle-b LG-Miracle-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.