Toestellen
09 februari 2010 - Ron Smeets

LG Mini GD880 aangekondigd

LG heeft vandaag, nadat men eerder al de GT350 onthulde, de LG Mini GD800 aangekondigd. In hoeverre de naam Mini van toepassing is op dit toestel kan ik pas beoordelen als ik 'm in mijn handen gehad heb, maar met een 3.2 inch Touchscreen display zal het bepaald niet het kleinste toestel worden dat de komende maanden in de winkels ligt ;-)

Uiterlijk valt verder ook het hoekige design op. Qua specs heeft de LG Mini GD880 onder andere een 5 megapixel camera (zonder flits), A-GPS, WiFi, een FM Radio, UMTS en HSDPA (max. 7.2Mbps) aan boord.

Net als de meeste andere LG's die de afgelopen dagen en weken gepresenteerd zijn is op dit toestel standaard ook de nodige support voor Social Networking (Facebook, Twitter) geinstalleerd. Volgens het persbericht van de Koreaanse fabrikant zal de LG Mini GD880 vanaf Maart in Europa op de markt gaan verschijnen. De prijs en exacte (Nederlandse of Belgische) lanceerdatum zijn nog niet bekend gemaakt. LG-Mini-GD880-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.