Toestellen
11 april 2008 - Ron Smeets

LG met ingebouwde headset op komst

Het idee om een mobiel toestel te voorzien van een ingebouwde Bluetooth headset is zeker niet nieuw. In het verleden zagen we al enkele (Chinese) voorbeelden hiervan en ook grotere merken zoals Samsung en LG spelen al een tijdje met dit idee.

Van deze laatste fabrikant is deze week een dergelijk toestel opgedoken (zie foto's) dat vermoedelijk het eerst alleen in de VS gelanceerd gaat worden.

Het is de LG VX8610 (VX staat voor Verizon), een Chocolate achtige slider met touchkeys en dus een ingebouwde Bluetooth headset aan de achterzijde van het toestel.Gerelateerde links:
Headset verstopt?
LG met ingebouwde Bluetooth Stereo headset
Samsung wil Bluetooth headset in GSM
GSM met ingebouwde Bluetooth headset
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.