Toestellen
26 december 2009 - Ron Smeets

LG Lollipop GD580 onthuld

Vlak voor de Kerstdagen heeft LG in Taiwan een nieuwe, kleurrijke, goedkope clamshell gepresenteerd, de LG Lollipop GD580. Niet te verwarren met de LG GD510 POP of de Samsung Corby POP ;-)

De LG Lollipop is per direct in Taiwan te koop en gaat daar zo'n 200 Euro kosten. LG is van plan het toestel begin volgend jaar (2010) ook in andere continenten, waaronder ook Europa en Amerika, uit te brengen.

De belangrijkste specs van deze kleurrijke LG clamshel zijn een 2.8 inch primair QVGA display, 3 megapixel camera, 3G (UMTS) Support, Bluetooth 2.0, FM Radio Tuner, microSD geheugenkaart gleuf en 22MB intern geheugen. LG-Lollipop-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.