Toestellen
18 april 2014 - Ron Smeets

LG L65 in Rusland officieel onthuld

Eerder deze week doken al een kiekje en enkele specs op van de LG L65. welnu, vandaag is het toestel in Rusland officieel onthuld. In dat land zal hij ook als eerste in de winkels liggen.

Erg spannend, vergeleken met de LG L70, zijn de specs niet. De L65 heeft een 4.3 inch IPS display van 480 x 800 pixels, een 1.2 GHz dual core processor met 1GB RAM, een 5 megapixel camera met autofocus en LED flitser en 4GB geheugen dat nog uit te breiden is met een microSD kaartje van maximaal 32GB.

WiFi, Bluetooth, GPS en een VGA frontcam maken het toestel min of meer compleet. Speciaal voor de Russische markt heeft de LG L65 ook dual sim support. Positief is verder dat ook dit toestel met Android 4.4 KitKat uiterust is.

Hij gaat in Rusland ongeveer 150 Euro (7500 Roebel) kosten. Het is niet bekend in welke landen buiten Rusland het toestel ook verkocht gaat worden en of de Benelux daar dan bij zal horen. Ik denk persoonlijk niet dat er bij ons, met de L70 en andere L-Series modellen die hier al in de winkels liggen, veel vraag naar de L65 zou zijn.

LG-L65-a LG-L65-b

Via: LG Rusland (Russisch)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.