Toestellen
10 december 2012 - Ron Smeets

LG L-Style bijna net zo populair als Gangnam Style

LG heeft vanochtend middels een persbericht bekend gemaakt dat de Koreaanse fabrikant tot nu toe al meer dan 10 miljoen Optimus L-Style toestellen verkocht heeft. Daarmee zijn deze smartphones bijna net zo populair als de Gangnam Style; ook een Koreaans 'product' ;-)

De LG Optimus L-Style bestaat uit vier toestellen; de low- en mid range Optimus L3, L5, L7 en de ietwat duurdere Optimus L9. Hoe de verdeling van de verkoopcijfers over de diverse modellen is heeft LG niet prijsgegeven.

Het moge duidelijk zijn dat LG in haar nopjes is met dit succes. “Deze mijlpaal bevestigt onze strategie om smartphones te verkopen met een stijlvol design en helder beeldscherm, tegen een concurrerende prijs.Terwijl andere fabrikanten inzetten op een one-size-fits-all telefoon, kiezen wij er bewust voor om onze producten te ontwikkelen op basis van de individuele wensen van de consument. Daarom is onze strategie om een divers aanbod te bieden. Zo kan iedereen een toestel kiezen op basis van hun individuele behoeften en levensstijl", aldus Bas Tulner, Marketing Directeur bij LG Electronics Benelux. Nu nog de LG Nexus 4 naar Nederland brengen!, zou ik zeggen!

Ow, en 'for the record'; dat Gangnam Style hitje vind ik verschrikkelijk, maar de akoestische versie van Psy en Ra-on is daarentegen wel bijzonder goed te pruimen ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=HmBByDQHJAA
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.