Toestellen
31 augustus 2007 - Ron Smeets

LG KS20 primeur op de IFA

Een hele tijd geleden viel deze nieuwe LG KS20 al op in het geruchtencircuit. Toen was het nog niet helemaal duidelijk of dit nu de Google GSM of een compacte uitvoering van de Prada zou kunnen worden.

Inmiddels, ruim vijf maanden later, zien we het toestel in zijn definitieve vorm weer opduiken op de stand van LG tijdens de Internationale Funk Ausstellung (IFA) in Berlijn waar ik morgen en zondag zal vertoeven.

De KS20 wordt LG’s nieuwste HSDPA Smartphone met Touchscreen display en Windows Mobile 6 OS. Ik zal hem morgen zeker ‘ns van dichtbij gaan bekijken.Gerelateerde links:
LG introduceert officieel de KU990
LG Youtube phone met 5MP cam in oktober bij Vodafone
Nog een 'Prada' van LG in de maak
LG KS20: De Prada, maar dan beter?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.