Toestellen
17 december 2007 - Ron Smeets

LG KS20 ook naar Amerika

Tja, als ze bij LG volgend jaar echt 100 miljoen toestellen willen verkopen zoals ze dat vorige week beweerden dan kunnen ze de Amerikaanse markt, met ruim 200 miljoen potentiële klanten, zeker gebruiken.

Het is dan ook geen verassing dat de Koreanen besloten hebben om ook hun nieuwste touchscreen Smartphone, de KS20, daar uit te gaan brengen.

Het toestel zal in Amerika als de LG MS25 in de winkels komen te liggen, ergens in het begin van 2008. Opvallend is wel het feit dat de Amerikaanse versie geen 3G aan boord lijkt te hebben.

Natuurlijk zijn die netwerken daar nog niet zo weid verspreid beschikbaar als hier in Europa, maar voor een toestel dat in 2008 en wellicht nog een deel van 2009 in de winkels zal liggen vind ik dat toch een beetje vreemd.

De MS25 ligt op dit moment nog ter goedkeuring bij de FCC en zo te zien hebben die voor het gemak even de Europese foto's gebruikt getuige het Vodafone logo op de voorzijde. . .

Hieronder staat nog een foto van de achterkant.Gerelateerde links:
LG KS20 met de stille trom gelanceerd
LG KS20 ook in Berlijn
LG KS20 primeur op de IFA
LG KS20: De Prada, maar dan beter?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.