Toestellen
02 september 2007 - Ron Smeets

LG KS20 ook in Berlijn

Het tweede nieuwe toestel dat LG mee naar Berlijn genomen had was de KS20, een Windows Mobile device dat vooral bedoeld is voor de internettende en emailende GSM gebruiker, zo liet men weten.

De KS20 is officieel nog niet aangekondigd, maar dat zal niet lang meer op zich laten wachten. Het toestel is verassend licht en ziet er strak uit. Opvallend is het feit dat LG naast de Windows Mobile menustructuur ook haar eigen UI kenmerken en menu gehandhaafd heeft.

Behalve de UMTS en HSDPA optie (max. 3.6Mbps) heeft de KS20 ook WiFi aan boord en een relatief eenvoudige 2MP camera. Wanneer deze Smartphone in de winkels zal liggen en wat hij moet gaan kosten is ook nog niet bekend. Meer foto's:Gerelateerde links:
LG KS20 primeur op de IFA
Nog een 'Prada' van LG in de maak
LG KS20: De Prada, maar dan beter?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.