Toestellen
05 november 2007 - Ron Smeets

LG KS20 met de stille trom gelanceerd

Ze zullen er ongetwijfeld een reden voor hebben bij LG, maar na de groots opgezette introducties van toestellen als de Chocolate, Shine, Prada en in iets mindere mate ook de Viewty, lijkt de Koreaanse toestelmaker haar nieuwste Smartphone, de KS20, bedoeld voor de internettende mobiele beller, heel stilletjes in de winkels te willen leggen.

Het toestel dook een half jaartje geleden al eens op in het geruchtencircuit en LG had hem ook meegenomen naar de IFA in Berlijn waar hij in een hoekje stond, ver van de daar groots geïntroduceerde KU990 ‘Viewty’ en andere succesmodellen zoals de Chocolate en Shine.

Enfin, volgens de speciaal voor deze gelegenheid gelanceerde website van de KS20 is te zien dat het toestel vanaf nu in Europa leverbaar is, onder andere ook in Nederland.

Over de prijs wordt verder nog niets vermeld.Gerelateerde links:
LG KS20 ook in Berlijn
LG KS20 primeur op de IFA
LG KS20: De Prada, maar dan beter?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.