Geruchten
21 maart 2007 - Ron Smeets

LG KS20: De Prada, maar dan beter?

Als we de geruchten mogen geloven, dan is LG al druk bezig met de opvolger van de Prada GSM die een maand geleden in Barcelona officieel geintroduceerd werd. Of Prada zelf daar zo blij mee zal zijn, mocht dit waar zijn, waag ik te betwijfelen.

Op de foto hiernaast (klik voor meer foto's) is de LG KS20 te zien die inderdaad heel erg veel lijkt op de Prada GSM, maar dan zonder het Prada merk. Daarnaast is de KS20 ook 3.8mm korter en 4mm breder dan de Prada (KE850), als de specs op deze Russische site kloppen.

Volgens de geruchten zou dit toestel voorzien worden van tri-band GSM, GPRS, EDGE, UMTS (incl. HSDPA en HSUPA support), Windows Mobile 6 Pro, 2.8 inch touchscreen QVGA scherm, 128Mb intern geheugen, 2MP camera, Bluetooth, WiFi, TV-out, FM Tuner en een micro SD geheugenkaart.

Via: Mobile Review Forum en GearfuseGerelateerde links:
Videoreview van de LG Prada
LG Prada vanaf 22 Maart in de winkels
Ook een Bluetooth headset van LG en Prada
Toch hands-on met de LG Prada
LG en Prada houden van elkaar
Prada en LG komen met een nieuw luxe GSM merk
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.