Toestellen
30 september 2008 - Ron Smeets

LG KP500 officieel gepresenteerd

Wij zagen hem enkele weken geleden al voor het eerst tijdens de Phone House Kerstshow maar vandaag heeft LG de 'budget touchscreen' KP500 pas officieel aan het grote publiek gepresenteerd.

Het toestel wordt onder andere voorzien van een 3 inch touchscreen display, 3.2 megapixel camera, microSD geheugenkaart, Bluetooth met A2DP multimedia speler, FM Radio en zal eind Oktober hier in Nederland voor een verkoopprijs die tussen de 200 en 250 Euro ligt, in de winkels verschijnen.

De LG KP500 zal aanvankelijk alleen en exclusief bij The Phone House te koop zijn.##

Hieronder kun je nog de officiele video demo van de LG KP500 bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.