Toestellen
17 september 2008 - Ron Smeets

LG KP500 duikt op tijdens PhoneHouse kerstshow

Vandaag hield The PhoneHouse haar jaarlijkse Christmas Event en hoewel het 'n beetje een vreemd gevoel gaf om medio September een zaal in te lopen die al in Kerstsfeer gehuld was, compleet met Kerstbomen en -muziek, is het natuurlijk altijd leuk om nu al de PhoneHouse toestelcollectie voor de komende feestmaanden te kunnen bekijken en fotograferen.

Echte grote primeurs waren er niet maar LG toonde er wel een nieuwtje. De KP500 is een verbazingwekkend lichte mid-range touchscreen toestel met een 3 megapixel camera. Veel meer liet LG hier nog niet over los, behalve dat het toestel nog voor de Kerst exclusief via de PhoneHouse te koop zal zijn.

De prijs is ook nog niet bekend maar deze mid-range zal waarschijnlijk ergens tussen de 150 en 250 Euro gaan kosten, maar dat is een gok van mijn kant ;-) Meer foto's:

UPDATE: Op een Duitse vergelijkingssite zijn al twee prijzen te vinden van de LG KP500 en die liggen inderdaad tussen de voornoemde bedragen; €216.89 en €228.26. Opvallend is wel dat de toestellen daar schijnbaar ook ergens anders dan alleen bij The PhoneHouse verkocht lijken te gaan worden.Gerelateerde links:
Typhone overgenomen door de Phonehouse
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.