Toestellen
16 januari 2014 - Redactie MobileCowboys

LG komt met LG G2 in het rood en goud

Gisteren vertelden wij al dat er een gerucht rondgaat dat er een gouden LG G2 in de maak zou zijn. Vandaag heeft LG verklapt dat zij vanwege het Chinese Nieuwjaar een rode en een gouden LG G2 zullen gaan verkopen. Het gaat om kleuren die gelimiteerd verkocht zullen worden in Singapore, dus wij Nederlanders en Belgen hoeven er niet op te rekenen dat dit toestel ook op onze markten uitgebracht zal worden. 

Wie had gehoopt dat deze toestellen totaal andere specificaties zouden hebben, kunnen nu meteen van hun roze wolk afstappen, aangezien de toestellen precies dezelfde specificaties zullen hebben als de normale LG G2. LG heeft nog niet aangekondigd of de kleuren wellicht in de toekomst ook in andere landen verkrijgbaar zullen zijn, maar het feit dat ze dit alleen in Singapore doen, hint ons wel dat we er niet op hoeven te rekenen.

De LG G2 is het paradepaardje van het Koreaanse bedrijf momenteel. Het toestel werd vorig jaar augustus gepresenteerd en was meteen één van de meest uitgebreide smartphones van dat moment. Het toestel onderscheidt zich van de concurrentie door een 5,2 inch groot Full HD beeldscherm. De randen om het beeldscherm zijn vrij klein, waardoor het toestel kleiner lijkt dan vergelijkbare smartphones.  

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl