Nieuws
28 mei 2013 - Redactie MobileCowboys

LG komt met Android tablet en telefoon met 'nieuw' OS

LG's Mobile Vice President Won Kim heeft tijdens een vraag gesprek met onder ander Mobilcowboys laten weten dat het bedrijf dit jaar met een Android tablet op de markt gaat komen

Zoals jullie misschien weten zit Mobilecowboys op dit moment met LG in Zuid-Korea om daar een rondleiding door de verschillende fabrieken en R&D centra te krijgen. Vandaag kreeg Ron te horen dat LG ergens dit jaar met een nieuwe Android tablet gaat komen. En hoewel de marketing directeur geen verder details prijs gaf hebben we toch wat leuke uitspraken van hem kunnen optekenen.
43
Won Kim vertelde dat de smartphones niet veel groter zullen worden dan 5.2 of 5.3 inch en phablets die nu naar 6+ inch gaan uiteindelijk het onderspit zullen delven tegenover de tablets.
Daarnaast kondigde hij aan dat LG Mobile dit jaar nog met een smartphone op de markt gaat komen met een ander OS dan Android en en Windows Phone. Welk OS wilde hij nog niet zeggen maar het wordt een wel een bestaand OS. Een van de 'alternatieve OS-en' zoals Firefox, Ubuntu, Sailfish of Tizen kunnen dus binnenkort een LG toestel verwelkomen. Later zal Ron jullie later nog verder "bijpraten" over zijn ontmoeting met Won Kim.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl