Toestellen
23 april 2008 - Ron Smeets

LG KF700 op weg naar de winkels

Een van de nieuwe LG's die in Februari tijdens het Mobile World Congress onthuld werd, de KF700, is, zo meldt de Koreaanse fabrikant, op weg naar de Europese (telecom)winkels.

Dat zou dus betekenen dat het toestel binnen nu en enkele weken verkrijgbaar zal zijn. Verdere details over de levering en de prijs van het toestel zijn helaas nog niet vrijgegeven.

De belangrijkste features van de LG KF700 zijn natuurlijk het touchscreen display en het bijzondere scrollwheel aan de achterzijde dat meerdere input-functies kan bedienen. Zie ook onderstaand demofilmpje van het toestel.Gerelateerde links:
LG KF510 vanaf April in de winkels
Foto’s van de nieuwe LG toestellen
LG combineert Prada en Chocolate in de KF600 en KF700
Eerste afbeelding van de LG KF700
LG KF700 wordt in Barcelona gepresenteerd
LG KF600 heeft een InteractPad
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.