Toestellen
05 januari 2008 - Henk de Hooge

LG KF600 heeft een InteractPad

Bij de presentatie, zo'n twee jaar geleden in Azië, van de Chocolate introduceerde LG als een van de eerste toestelfabrikanten de inmiddels bekende oplichtende touch keys.

De afgelopen weken heeft LG een andere variant hierop geintroduceerd. Ze noemen het de 'InteractPad' en het wordt al toegepast op twee toestellen die in de VS (LG Venus) en China (KF600) op de markt gebracht zijn.

De toestellen zijn, net als de Chocolate, slider modellen maar de touch keys zijn door de ontwerpers van LG vervangen door een mini touchscreen display waarop, afhankelijk van de functie die gekozen wordt, verschillende bedieningstoetsen geprojecteerd worden voor bijvoorbeeld de MP3 speler, camera of games.

De KF600 is onder andere voorzien van een 3 megapixel camera, GPRS / EDGE, een QVGA display, Bluetooth en USB 2.0.

Het is op dit moment nog niet bekend of LG ook van plan is deze toestellen, voor het gemak maar even derde generatie van de Chocolate genoemd, ook in Europa uit te brengen. Wellicht dat de Koreanen in Barcelona, volgende maand, meer uitsluitsel hierover geven.Gerelateerde links:
Nieuwe Chocolate
Goedkopere versie van de Chocolate op komst?
Futuristische 'Chocolate' concept GSM van Sky
Chinezen krijgen 'eigen' Chocolate
Over de auteur: Henk de Hooge
 
Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast blogger, strateeg, storyteller en een digitale nomade. Je maakt Henk blij met bijzondere en snelle auto's, reizen en coole gadgets.