Toestellen
19 mei 2008 - Ron Smeets

LG KF600 'Bikini' krijgt HSDPA support

Een van de mindere punten van de onlangs geintroduceerde LG KF600 is het ontbreken van 3G (UMTS / HSDPA) support.

Mocht dat de reden zijn waarom je twijfelt of je er wel eentje zou aanschaffen dan moet je nog even wachten.

LG heeft namelijk aangekondigd dat men deze zomer een zogenaamde LG KF600 'Bikini' versie gaat uitbrengen die, je raadt het al, wel voorzien zal zijn van 3G functionaliteit met HSDPA.

Aanvankelijk zal het toestel alleen in Korea verkocht gaan worden maar gezien het feit dat LG zowel een CDMA- (Amerikaanse) als GSM (o.a. voor Europa) variant van het 3G/HSDPA model maakt kunnen we concluderen dat het toestel ook hier in de winkels zal komen te liggen.

De overige specificaties blijven verder gelijk aan die van de huidige versie van de KF600.Gerelateerde links:
Foto’s van de nieuwe LG toestellen
LG KF600 heeft een InteractPad
Depressieve videoreview van de LG KF600
LG combineert Prada en Chocolate in de KF600 en KF700
Promotie video van LG voor de KF600
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.