Toestellen
24 maart 2008 - Ron Smeets

LG KF510 vanaf April in de winkels

Op TV (en online) kun je momenteel bijna niet ontkomen aan de advertenties voor de nieuwe LG KF600, een toestel met het zogenaamde InteractPad dat sinds enkele weken in de winkels ligt.

Vandaag heeft LG middels een persbericht echter alweer het volgende toestel aangekondigd dat begin volgende maand (April) in de winkels te vinden zou moeten zijn.

Het gaat om de KF510, een slider met touch-sensitive toetsen zoals we die onder andere kennen van de Chocolate. Formeel werd de KF510 al in Barcelona aan het grote publiek getoond, maar toen werd nog geen releasedatum genoemd.

De specificaties van de KF510 bevatten onder andere een 3 megapixel camera, MP3 speler en een touch-sensitive LED keypad.

Hoewel het toestel dus al binnen enkele weken ook hier in de winkels zal verschijnen wordt er nog geen prijs genoemd.Gerelateerde links:
Promotie video van LG voor de KF600
Foto’s van de nieuwe LG toestellen
LG combineert Prada en Chocolate in de KF600 en KF700
MWC primeur: LG's ultraplatte KF510 slider
Telefoon met InteractPad komt eraan: LG KF600
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.