Tablets
27 augustus 2014 - Ron Smeets

LG: keuze voor de verkeerde tablet kan pijnlijk zijn (fun)

Wanneer je bij de aanschaf van een nieuwe tablet de verkeerde keuze maakt dan kan dat pijnlijke gevolgen hebben volgens LG. Een verkeerde keuze leidt tot nog veel meer fouten en ongelukken, zo blijkt uit onderstaand reclame filmpje voor de G Pad van de Koreaanse fabrikant.

Het moge duidelijk zijn dat dát wel de juiste keuze is. In de praktijk durf ik dat niet zo hard te stellen, maar het filmpje is in ieder geval wel leuk ;)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.