Toestellen
30 oktober 2006 - Ron Smeets

LG KE320 credit card Chocolate GSM geintroduceerd

De volgende spin-off van de Chocolate staat alweer voor de deur. De KE320 is een GSM in credit card formaat en dus ook een concurrent voor de Samsung P310. De KE320 werd eerder al gespot als zijnde de KG99, maar toen waren het nog geruchten.

Deze nieuwe Chocolate achtige GSM wordt formeel als opvolger voor de KG320 aangekondigd die enkele maanden geleden uitgebracht werd.

Kwa specificaties is de KE320 goed voorzien. Tri-band GSM met GPRS en EDGE support, 2MP camera, MicroSD geheugenkaart, Multimedia player, Bluetooth en een FM Radio behoren tot de standaard uitrusting. Het display is een 5cm TFT van 220 x 176 pixels en het toestel is 9.5 x 5.2 cm groot en slechts 9.9mm dun.Gerelateerde links:
Nieuwe creditcard GSM van Samsung
Ultraplatte LG KG320 toch naar Europa
LG laat bellen met visitekaartje
Nog een Chololate-achtige LG op komst
Compacte en platte LG camphone
LG's nieuwe mobieltjes
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.