Toestellen
22 augustus 2008 - Ron Smeets

LG KC910 wordt de 8 megapixel opvolger van de Viewty

Precies een jaar geleden werd de LG Viewty geintroduceerd en het ziet er naar uit dat de opvolger van die Koreaanse multimedia phone de LG KC910 gaat worden, een toestel waarover ik ruim anderhalve maand geleden al eens een anonieme tip ontving.

Het lijkt er dus op dat die tip juist was want vandaag zijn door de Koreaanse fabrikant meer specs en enkele foto's van het toestel vrijgegeven.

De KC910 krijgt, zoals al verwacht werd, een 8 megapixel camera met Schneider-Kreuznach lens, Xenon flitser, VGA- (30fps) en QVGA (120fps) video recording mogelijkheden.

Verder is de LG KC910 voorzien van quad-band GSM, 7.2Mbps HSDPA, WiFi, GPS, een 3 inch WQVGA (400x240) touchscreen display, microSD geheugenkaart gleuf voor maximaal 8GB extra opslagcapaciteit, BLuetooth 2.0 en dezelfde User Interface als we kennen van de Viewty en de KF700.

Het is de bedoeling dan de KC910 vanaf Oktober in de winkels gaat verschijnen. Tegen welke prijs en of we hem dan ook gelijk hier in Nederland en Belgie zullen kunnen bewonderen is nog niet bekend.Gerelateerde links:
LG KC910 met 8 megapixel camera komt in Oktober?
LG KF700 op weg naar de winkels
LG combineert Prada en Chocolate in de KF600 en KF700
LG Viewty verkoopt als warme broodjes
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.