Geruchten
01 juli 2008 - Ron Smeets

LG KC910 met 8 megapixel camera komt in Oktober?

Van een anonieme bron kreeg ik vannacht deze tip over een op komst zijnde nieuwe high end camphone van LG. Onze tipgever had het geluk de commercial van de LG KC910 te mogen bewonderen.

Het toestel, de LG KC910, wordt voorzien van een 8 megapixel camera met Xenon Flits, beeldstabilisatie, gezichtsherkenning en video opname op DVD kwaliteit (720x480, 30 fps), WVGA Touschcreen display en een volledig nieuwe User Interface.

Verder zal het toestel, dat minder dan 14mm dik zal zijn, in een aluminium behuizing met gehard glas 'gegoten' worden.

De KC910 zou vanaf Oktober al in de winkels moeten liggen, ook hier in Nederland en België. Helaas zijn er nog geen afbeeldingen of spy-pics van deze nieuwe LG. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

In EnglishGerelateerde links:
Derde LG Black Label toestel eind April in de winkels
'Uitgeklede' versie van de Viewty op komst?
Foto's en specs van de LG KF310 en KF240 gespot
LG KF600 heeft een InteractPad
LG Viewty verkoopt als warme broodjes
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.